Afla ce inseamna cearta in vis

Am modificat articolul ultima data pe: 24.05.24

 

Se spune ca visele noastre sunt un portal catre o lume necunoscuta, asadar ce inseamna cearta in vis, care este semnificatia unui asemenea avertisment?

 

Mai ales daca esti, din fire, o persoana toleranta si pasnica, un vis cu cearta s-ar putea sa te surprinda. Asadar, ce inseamna cand visezi ca te certi cu cineva?

 

Interpretare vise cearta – consideratii generale

Se spune ca cearta in vis nu are legatura cu conflicte cu altii, ci mai degraba cu un conflict interior. In cazul in care argumentatia ta este rabdatoare si rezonabila, iar conflictul se desfasoara civilizat, se spune ca te asteapta o perioada favorabila, in care toate iti vor merge din plin. 

Daca implicarea ta este foarte intensa, probabil ca te framanta niste decizii pe care trebuie sa le iei si care impun un nivel superior de atentie. Uneori lucrurile pot degenera si ajungi sa te intrebi ce inseamna cand visezi ca bati pe cineva: este doar un semn ca te implici afectiv mult in deciziile respective, iar conflictul cu sinele tau este unul puternic. Pe de alta parte un asemenea vis cu bataie are si semnificatia unei energii interioare puternice, care asteapta sa fie descatusata. 

Interpretare cearta in vis – cine se cearta?

Cearta in vis poate aparea intre tine si altcineva, sau intre doua persoane, iar rolul tau este de spectator. Ce inseamna cand visezi pe cineva ca se cearta? Depinde cine este acel cineva! 

Cearta in vis intre baieti poate inseamna ca iti vei pierde partenerul; daca cearta in vis apare intre barbati, ea semnifica gelozie si lipsa de incredere in cuplu. Cearta intre copii prevesteste o bucurie, cearta intre frati are legatura cu necazurile casnice, in timp ce cearta dintre indragostiti aduce armonie si fericire in cuplu. 

Cearta in vis, intre prieteni, este corelata cu pierderea averii. Cearta intre persoane de sex opus te avertizeaza ca s-ar putea sa te indragostesti in curand. Daca cearta s-a incheiat si apoi este reluata, e un posibil semn ca vei primi vesti nu tocmai potrivite, din departare. 

Cand te certi, in vis, cu rudele, subconstientul iti aminteste de tactul tau diplomatic. Certurile intre fete prevestesc o relatie buna in viitor, fie in plan personal, fie in cel al afacerilor sau carierei. 

Daca tu esti cel care se cearta, dar e vorba despre o galceava usoara, e posibil ca in viitor sa te astepte unele probleme minore, care se vor rezolva aproape de la sine, dar e posibil sa te ingrijoreze pentru scurt timp.

Ce inseamna cand visezi ca plangi dupa o cearta?

Lacrimile din vis sunt semn de belsug in general; plansul dupa o cearta poate prevesti succesul proiectelor in legatura cu care mintea ta se framanta, mai mult sau mai putin constient. Plansul in hohote dupa o cearta prevesteste reluarea unei legaturi cu cineva de la care nu sperai nimic.

In general, traditia populara sustine ca cearta in vis are in general semnificatii pozitive. In afara de cearta cu un prieten, care poate semnifica o pierdere, visul cu cearta e semn de vesti bune. 

 

Daca ai somnul agitat, poate e bine sa descoperi ce anume nu te lasa sa te odihnesti. Poate ca e prea cald in camera, poate ai un tapet in dormitor intr-o culoare care te agita, sau poate esti prea obosita. 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu