Cea mai buna perna din puf de gasca

Am modificat articolul ultima data pe: 24.05.24

 

 

Modele recomandate in 2024

 

 

InPuf 70

 

Inpuf iti propune o perna mare, ce cantareste 1400 gr, in care sa te afunzi, fara sa pierzi din fermitatea si puterea de sustinere a suprafetei. Modelul patrat are dimensiuni generoase, de 70×70 cm, si integreaza in proportie de 15%, puf fin, de gasca, colectat de pe cap si gat. Restul, de 85%, reprezinta pene scurte, care asigura un volum uniform si un indice de consistenta echilibrat.

Continutul este omogen distribuit in toate directiile, asa ca suprafata ramane neteda in timpul somnului, fara sa formeze, din pricina miscarilor, cocoloase sau aglomerari si goluri, garantandu-ti un somn odihnitor. Fetele sunt confectionate, la randul lor, din bumbac, 100%. Tesatura deasa nu permite iesirea firelor de pana si este tratata antibacterian. Absoarbe transpiratia si este, de asemenea, hipoalergica.

Persoanele care-si doresc cea mai buna perna din puf de gasca, pot opta pentru acest model cu inima impacata, deoarece vor avea parte de confortul noptilor din casa bunicilor.

 

 

 

 

 

Luxman 40

 

Cand cauti o perna speciala, ia in considerare acest model, umplut in proportie de 90%, cu puf de gasca si cu doar 10%, pene. Iti asigura un somn deosebit de linistitor, datorita texturii usoare si aerate, care pastreaza, totodata, o temperatura constanta in dreptul capului si a umerilor.

Are dimensiuni medii, de 40x40cm, asa ca este potrivita, in special, pentru persoanele care dorm pe spate sau pe o parte. Volumul amplu iti sustine capul si gatul, iar latimea moderata te asigura ca zona trunchiului nu va fi stingherita de proeminente si denivelari.

Este o perna cu pene de gasca, ieftina si buna, conceputa dupa standardele unui produs de lux, din categoria sa. Fetele sunt confectionate din bumbac, iar puful are o structura sferica, care se ventileaza usor, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu aerisirea. Un ritual de intretinere minimal este suficient ca sa uiti de acarieni.

 

 

 

 

 

Ralex Pucioasa

 

Daca iti doresti o perna nici moale, nici tare, care sa-ti sustina, deopotriva, capul, gatul si umerii, atunci opteaza pentru acest model, produs de Ralex Pucioasa. Este o companie romaneasca, specializata in productia de asternuturi. Dimensiunile de 70×70 cm sunt potrivite pentru persoanele care dorm pe burta, dar si pentru cei care vor sa se rasfete, afundandu-si fata intr-un un strat moale si cald.

Deoarece contine puf in proportie de 60% si pene, in procent de 40%, perna atinge echilibrul in privinta raportului dintre elasticitate si fermitate. Penele te asigura ca nu se vor forma cocoloase si ca suprafata isi va pastra densitatea si forma, in timpul somnului. Puful sferic, intr-o propotie ideala, doar putin mai mult decat penele, da moliciune si elasticitate.

Este o perna foarte usor e intretinut, datorita fetelor de bumbac, 100%, de culoare crem, care estompeaza petele. Umplutura este tratata anti-acarieni, la temperaturi inalte, iar tesatura mentine fulgii si penele in interior.

 

 

Cum aleg cele mai bune perne din puf de gasca

 

Ghidul cumparatorului

Pernele din puf si pene de gasca isi pastreaza proprietatile in timp si asigura confortul optim, pentru un somn odihnitor. Totusi, fiecare visator, are propriile lui nevoi, asa ca pernele apreciate pentru aceasta umplutura nu sunt identice.

Uita-te, mai intai, la raportul dintre cantitatea de pene si cea de puf. Puful are o dispozitie sferica si asigura volumul si moliciunea produsului. Creeaza, de asemenea, o bariera termica si pastreaza o caldura constanta, ca sa poti sa-ti schimbi pozitia, in timpul somnului, fara sa fii perturbat de diferente prea mari de temperatura.

Penele, in schimb, confera densitate si, implicit, fermitate. Au o dispozitie bidimensionala, iar nu tridimensionala, ca puful, asa ca sunt responsabile si de uniformitatea suprafetei pe care dormi.

Produsele de lux integreaza puf intr-o proportie mult mai ridicata decat pene. Acestea sunt mai voluminoase si mai moi. Persoanelor care dorm pe o parte sau pe spate, li se recomanda perne in care predomina puful, ca sa le sustina capul si gatul. In cazul acesta, alege un item care intregreaza puf intr-un procent de peste 70%.

Cei care obisnuiesc sa doarma pe burta, au nevoie de itemi mai plati, cu un continut mai bogat de pene. Ideal ar fi un produs mai ferm, care nu-si modifica forma, cu peste 80%, pene. In cazul in care n-ai sesizat ca ai o pozitie favorita, in timpul somnului, varianta standard, cu 50-50%, pene si puf, isi va indeplini rolul foarte bine.

Nu trece cu vederea nici peste dimensiuni. Multe pareri despre cele mai bune perne din puf de gasca arata ca exista o legatura intre consistenta umpluturii, dimensiuni si calitatea somnului. Produsele voluminoase, cu mult puf, care mentin capul intr-o pozitie mai ridicata, n-ar trebui sa-ti depaseasca linia umerilor. Altfel, vei dormi intr-o pozitie incorecta si te-ai putea trezi amortit. Invers, pernele cu umplutura in care predomina penele, deoarece sunt mai plate, pot sa se intinda pana la linia de jos a toracelui.

Cand vrei sa treci la fapte si sa achizitionezi un astfel de produs, este suficient sa intri in magazinele online potrivite, unde se gasesc perne cu puf de gasca, la un pret bun. Ca sa nu le ratezi in miriada de oferte, uita-te la pernele de mai jos, pe care le recomanda cumparatorii.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu