Interpretare vis: cand moare cineva

Am modificat articolul ultima data pe: 24.05.24

 

Mai ales pentru cei care cred in puterea viselor, aparitia de moarte in vis poate fi inspaimantatoare. Asadar, ce inseamna cand visezi ca moare cineva?

 

Orice vise trebuie interpretate in functie de context, e firesc sa te intrebi ce inseamna cand visezi mort, caci relatia noastra cu moartea este inspaimantatoare pentru fiecare dintre noi. In continuare, cateva semnificatii pentru visul despre moarte. 

 

Ce inseamna moartea in vis?

Aparitia unui mort in vis poate fi infricosatoare, majoritatea oamenilor gandind ca este un semn prevestitor ca urmeaza sa se intample ceva rau. Insa la nivel simbolic, moartea este o trecere, o transformare, de aceea se spune ca nu e neaparat semn rau cand visezi ca moare cineva. Mai degraba este momentul sa sesizezi niste oportunitati pentru a intoarce soarta in favoarea ta. 

Ce inseamna cand visezi un parinte care a murit?

Un vis in care moare cineva drag te poate face sa te simti neputincios. Poate fi vorba despre o schimbare putin dureroasa, dar care este de natura sa iti faca viata mai buna. Multa lume se intreaba ce inseamna cand visezi mama moarta sau ce inseamna cand visezi bunica care a murit, si in aceste cazuri trebuie luata in calcul influenta formatoare pe care aceste doua femei o au asupra fiecaruia dintre noi. 

Cand visezi ca iti moare tatal e posibil sa simti, in viata reala, ca nu te descurci grozav si nu faci fata unor situatii in care ar fi nevoie sa iei atitudine. 

Simbolul ascuns in spatele unui asemenea vis, cand visezi ca moare cineva foarte apropiat, este ca e timpul pentru o schimbare, o transformare a insasi esentei tale, o evolutie personala care nu mai poate fi amanata. 

 

Ce inseamna cand visezi ca a murit cineva?

Ce inseamna cand visezi ca moare cineva depinde in mare masura de relatia pe care o ai in realitate cu persoana respectiva. Te poti intreba ce inseamna cand visezi o persoana moarta daca aceasta iti este un bun prieten, iar interpretii de vise spun ca e un semn ca duci lipsa unui sprijin moral. 

Ce inseamna cand visezi morti necunoscuti, sau de care nu esti atat de apropiat? Talmacii de vise spun ca acesta este semn bun, ca urmeaza un succes financiar, o mostenire, o afacere neasteptata care isi aduce castiguri importante. 

Atunci cand visezi ca iti moare iubitul sau iubita, aceasta este considerata o reflexie a faptului ca dragostea de la inceput s-a pierdut si a murit, chiar daca deocamdata nu esti capabil sa accepti ca lucrurile se indreapta catre o despartire. 

Ce inseamna cand visezi ca mori?

Sa visezi ca mori chiar tu este una dintre cele mai inspaimantatoare experiente. In acest caz, frica primara de moarte are semnificatia fricii de schimbare. Poate fi vorba despre schimbarea locului de munca, despre o relatie noua, despre mutarea din oras sau intr-o alta locuinta. 

O experienta diferita este cea a visului din care nu poti sa te trezesti, lipsa de control generand o stare de frica similara fricii de moarte. Persoanele care au frecvent acest tip de vis spun ca episoadele acestea de semiluciditate se raresc de cand au imbunatatit conditiile de somn: un dormitor aerisit, o saltea cu memorie, o perna adecvata, intuneric deplin si asa mai departe. 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu