Interpretarea visului cu oua

Am modificat articolul ultima data pe: 22.07.24

 

Ce inseamna cand visezi oua? E un vis care poate parea ciudat, asadar exista o probabilitate mare sa iti amintesti despre aparitia oualor in somn. In continuare, cateva dintre interpretarile oferite de care specialisti. 

 

Ce inseamna cand visezi oua depinde mult de contextul in care apar acestea, de cine altcineva mai apare in vis, de sentimentele care te incercau in timpul viselor si de orice alte detalii iti mai amintesti. Cateva idei orientative gasesti mai jos.

 

Ce inseamna cand visezi oua – Interpretari generale

Atunci cand iti apar oua in vis, ele sunt simbolul potentialului personal, de care nu suntem neaparat constienti. Un vis cu oua este modul universului de a te indemna sa iti folosesti experienta si cunostintele pentru a evolua. 

In interpretare vise cu oua se spune ca daca mananci un ou, semnificatia este de nevoie de incheiere a unei perioade din viata, de depasire a fricilor si indoielilor

Aceste vise cu oua pot avea si semnificatia unei renasteri in plan spiritual; este nevoie sa te reinventezi si sa iti reanalizezi credintele si convingerile ca sa progresezi. Pentru a evolua, e nevoie sa te eliberezi de o situatie care te tine pe loc. 

Ce inseamna cand visezi oua – Interpretari favorabile

Ce inseamna cand visezi oua de gaina batute? Se spune ca e o prevestire pentru nevoia de a te angaja intr-o actiune care decurge in perioada respectiva, sau de a accepta niste consecinte pe care alegerile tale le-au generat.

Daca visezi oua de gaina crapate, e semnul ca initiativele tale vor inflori, iar tu te vei maturiza si vei evolua. 

Cand visezi oua multe in cuibar, se spune ca vei avea castiguri care egaleaza dimensiunile oualor. Pe de alta parte, daca visezi oua colorate – de pilda un cos cu oua rosii, te poti astepta la o petrecere sau la un eveniment fericit. Daca visezi oua de sarpe, te poti astepta la un deznodamant favorabil in viitorul apropiat.

Cand cumperi oua, e semn ca ar fi bine sa profiti de o ocazie care iti iese inainte; adeseori e vorba de ceva in sfera relatiilor personale, cu final fericit. 

Un ou proaspat ouat are semnificatia unor relatii bune cu cei din jur, in timp ce un ou aruncat catre ceva sau inspre tine promite o noua etapa de viata. Ouale sparte au aceeasi semnificatie, a unui inceput favorabil. Daca ouale sparte iti murdaresc camasa de noapte, e semn ca s-ar putea sa aveti un copil. 

Ce inseamna cand visezi oua – Interpretari negative

Putine vise cu oua au semnificatii negative. Daca visezi oua stricate, e posibil sa te astepti la pierderi; daca visezi ca gainile mananca ouale si gasesti doar cojile, este un semn de vulnerabilitate din partea ta, sau poate insemna ca e momentul sa accepti sa lasi garda jos. 

Ouale gatite au si ele semnificatiile lor. De pilda, daca mananci oua fierte te poti astepta si la o infidelitate in viata de cuplu; daca mananci omleta e semn de prosperitate, in timp ce daca visezi oua de prepelita prajite, sau oua de alte pasari in timp ce se prajesc ochi, poate fi vorba despre o situatie urgenta de care va trebui sa te ocupi rapid. 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu