Interpretarea visului ploaie

Am modificat articolul ultima data pe: 22.07.24

 

Vis despre ploaie – sa fie semn de belsug, asa cum se spune cand te ploua in ziua nuntii? Sau sa fie un avertisment ca asupra ta se va abate un potop de vesti proaste? Afla din acest articol! 

 

Un vis cu ploaie poate fi interpretat intr-o multime de moduri in functie de context: unde ploua, unde te afli, ai unde sa te adapostesti, ploua linistit sau e o furtuna? Iata care sunt semnificatiile identificate de catre specialisti.

 

Vis cu ploaie – semnificatii generale

Se spune ca atunci cand iti apare ploaie in vis, acesta este semnul ca ai gasit sau vei gasi solutia la o problema care te framanta de mult timp. Traditia populara ofera mai multe interpretari, in functie de detaliile visului. Ce inseamna cand visezi ca ploua, conform intelepciunii populare, poti afla in continuare. 

Vis cu ploaie – semnificatii pozitive

In cazul in care iti apare in vis o ploaie abundenta, care cade asupra casei tale sau care te uda, se spune ca se apropie o mare bucurie pentru tine, un succes in special pe plan financiar. Daca furtuna in vis nu produce nici un fel de stricaciuni, se considera ca e semn bun, de belsug.

In interpretare vise cu ploaie, daca te plimbi relaxat sub umbrela inseamna ca vei avea noroc in dragoste sau vei trece prin vreun alt eveniment fericit. Pe de alta parte, in interpretare vise cu apa o ploaie calduta de vara este semnul impacarii cu cineva sau al unui sentiment de usurare si relaxare. 

Ploaia care uda gradina prevesteste un final fericit al unei incercari care te-a tinut in suspans o buna bucata de timp. Daca in vis stai in casa, la adapost, in timp ce ploua, e semn de belsug. Ploaia care curge pe acoperis indica, de asemenea, o realizare. Visul cu ploaie si curcubeu e un bun indicator ca vremurile grele s-au risipit si ca “va rasari soarele si pe strada ta”. 

Vis cu ploaie – semnificatii negative

Daca ai un vis cu inundatie e posibil sa te confrunti cu o situatie legata de lipsa de onestitate a cuiva din anturajul apropiat. Inundatie in vis, de care te salvezi urcandu-te pe o stanca sau intr-un copac, inseamna ca intre tine si prietenii tai se instaleaza o distanta care va genera conflicte. 

Furtuna insotita de fulgere in vis e semnul lipsei tale de toleranta fata de cei din jur; aceasta s-ar putea sa iti aduca numai neplaceri in viitorul apropiat. 

Ce inseamna cand visezi furtuna de nisip? Poate fi un semn ca o persoana cu un grad mare de responsabilitate – seful tau, un superior, un profesor – are o atitudine lipsita de onestitate fata de tine. 

Ce inseamna cand visezi inundatie care doboara copacii din jur? Semnificatia este asociata, in traditia populara, unei pedepse. 

Ce inseamna cand visezi apa tulbure si ce inseamna cand visezi apa multa si murdara variaza de la persoana la persoana, dar interpretarea populara este ca acest gen de vis prevesteste o nenorocire. 

 

Daca somnul tau se dovedeste neodihnitor pentru mai multe nopti la rand, e semn ca ar trebui sa schimbi ceva: aeriseste dormitorul, renunta la televizor seara sau investeste intr-o perna cervicala de calitate. 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu