Purici in vis – Interpretare

Am modificat articolul ultima data pe: 22.07.24

 

Ce inseamna cand visezi purici? Ei bine, iata un vis care nu apare tocmai frecvent, dar care sigur iti va ramane in minte, caci ideea unor gandacei mici care te pisca intreaga noapte nu poate fi uitata la venirea zorilor. Iata ce au de spus specialistii despre un vis cu purici. 

 

Atunci cand iti apar purici in vis interpretarea trebuie intotdeauna sa tina cont de detalii: cum aratau micile insecte? Ce faceau? Ce emotii iti starneau? Vorbim despre ciupitura de purice sau despre simpla observare a gandaceilor? 

 

Ce inseamna cand visezi purici – Interpretari generale

La modul general, aparitia de purici sau de ciupituri de purici in vis are semnificatia unor accese de furie. Puricii pot fi gandurile care te consuma si iti seaca energia; ei pot simboliza obiceiuri care te nemultumesc sau relatii nesanatoase cu anumite persoane din anturajul tau. 

Ce inseamna cand visezi purici – Interpretari favorabile

In realitate, orice ciupituri de purice sunt o mare bataie de cap; in vis, insa, se spune ca daca visezi multi purici, exista perspective sa aduni o avere importanta

In cazul in care visul nu are nici o legatura cu muscaturi de purici, in schimb reusesti sa prinzi micile insecte inainte de a-ti face rau, inseamna ca trebuie sa profiti de niste oportunitati, sau ca vei avea parte de noroc. Trebuie doar sa fii atent la aceste ocazii si sa nu le treci cu vederea, sa nu le ratezi.

Daca nu tu esti cel care are de suferit dupa o muscatura de purice, ci o alta persoana din vis e chinuita de aceste insecte, se spune ca ai putea avea o relatie cu respectivul, sau ca se prefigureaza aparitia unor sentimente intre voi. 

Daca visezi purici albi, interpretarea oferita de cei care deslusesc vise este ca vei avea parte de o bucurie pe care ti-o doresti si pe care o astepti de multa vreme. 

Ce inseamna cand visezi purici – Interpretari nefavorabile

Ce inseamna cand visezi oua de purici? Ca si puricii negri, ouale de purice au semnificatia unor mici probleme care vor aparea in viitorul apropiat

In cazul in care puricii din vis sunt o reala bataie de cap si nu mai reusesti sa scapi de muscaturile lor, inseamna ca ai niste prieteni care nu sunt tocmai sinceri si care te barfesc, asadar ai grija cu cine alegi sa impartasesti secrete.

Cand puricii din vis te lasa in pace, in schimb il musca pe partener, e posibil sa existe niste tentatii de sex opus in anturajul sau, iar ispita catre infidelitate sa fie foarte puternica. Daca te frapeaza, in vis, prezenta puricilor pe corpul imbracat in lenjerie sexy, e semn ca tu s-ar putea sa fii cea ispitita. 

Daca observi puricii pe hainele tale preferate, sau pe niste haine noi la care tii in mod deosebit, inseamna ca cineva care te invidiaza iti va crea dificultati. Daca puricele apare pe incaltaminte, e posibil sa te simti vulnerabil in fata celor care iti pun bete in roate in ceea ce priveste proiectele tale. 

Daca puricii iti apar pe brate sau pe picioarele dezgolite, te poti astepta sa ai motive de frustrare, adeseori legate de locul de munca sau de partenerii de afaceri. 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu