Semnificatia visului in care plangi

Am modificat articolul ultima data pe: 24.05.24

 

Ce inseamna cand visezi ca plangi depinde foarte mult de contextul in care se intampla asta, de sentimentele care te incearca in acele momente, daca resimti o tristete profunda sau daca te observi, parca, de la distanta. 

 

E firesc sa fii un pic ingrijorata si sa te intrebi ce inseamna cand plangi in vis, caci pana la urma visele noastre sunt modul in care subconstientul comunica cu noi. In continuare, cateva interpretari despre ce inseamna cand te visezi plangand in vis. 

 

Ce inseamna cand visezi ca plangi – Interpretari generale

Daca te intrebi ce inseamna cand plangi in vis, sa stii ca nu esti singura: e o intrebare comuna, care are semnificatia unei eliberari de emotii, tensiune si stres acumulate, si pe care nu reusesti sa le descarci in realitate. 

Desi se spune ca plans in vis e un element cu conotatii negative, nu e cazul sa intri in panica; poate fi vorba doar despre o simpla dezvaluire a unor trairi de care nu ai fost constient pana acum. In functie de detalii, in dictionar de vise, plans nu e neaparat prevestitor de nenorociri.

Ce inseamna cand visezi ca plangi – Interpretari favorabile

Cand visezi ca plangi si te trezesti plangand cu adevarat, acesta este cel mai bun indicator al unor framantari interioare si al unor sentimente refulate care incearca sa isi gaseasca drum catre suprafata. 

Daca te intrebi ce inseamna daca visezi ca plangi, dar este un plans scurt si care parca nu iti starneste emotii in realitate, poti sa interpretezi lucrurile ca prevestind o bucurie sau un moment de multumire interioara.

Daca e vorba despre o situatie ciudata care genereaza plansul – de pilda filme la care plangi in hohote in vis –  sau despre faptul ca plangi si nu te poti opri, acest lucru ar trebui sa te duca cu gandul la sentimentul tau de incredere in tine. Exercitiile de recunostinta si gandurile pozitive sunt ceea ce ai nevoie ca sa progresezi. 

Daca te intrebi in vis de ce te plangi si totusi nu observa nimeni, e semn ca exista probleme la nivel de comunicare cu cei dragi. De asemenea, poate insemna ca nu faci suficiente eforturi pentru a-ti indeplini planurile. 

Ce inseamna cand visezi ca plangi – Interpretari nefavorabile

In cazul in care visezi ca plangi, dar fara sa stii de ce, inseamna ca treci printr-o perioada destul de confuza. 

Daca visezi o femeie plangand, mai ales daca e vorba despre mama, inseamna ca te poti astepta la obstacole si dificultati in atingerea planului pe care ti l-ai propus. 

Daca visezi oameni care plang si care iti sunt straini, e posibil ca viitorul sa te dezamageasca. Daca cei care plang sunt persoane apropiate, e un semn ca lipsa ta de empatie incepe sa ii raneasca pe cei din jur. 

Daca iti visezi tatal plangand e semn ca urmeaza sa se intample ceva neobisnuit, caci in mod normal tatii nu se prea exteriorizeaza atat de puternic. 

Daca visezi ca plangi pe cineva, sau ca plangi pentru ca ai pierdut ceva, visul este considerat o manifestare a anxietatii, a ingrijorarii pe care o resimti in legatura cu persoana respectiva. 

 

Daca visele tale sunt adeseori foarte agitate, sau daca din contra, te trezesti obosit si pari sa nu iti amintesti niciodata ce anume ai visat, incearca sa imbunatatesti conditiile de odihna; uneori, simple perne anatomice pot face minuni. 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu