TERMENI SI CONDITII

Credem atat in minimizarea cantitatii de date colectate, cat si in limitarea utilizarii acestora, folosindu-le strict in scopul care ne-a fost permis.

 

Perioada de pastrare:

In conformitate cu legile in vigoare (RFPD 016/679), va informam ca datele personale ale utilizatorilor, oferite liber atunci cand posteaza comentarii pe site-ul nostru, vor fi pastrate intr-o baza de date pentru o perioada de 365 de zile sau pana la primirea unui e-mail care cere eliminarea acestora.

 

Folosim toate masurile necesare pentru a evita pierderea, utilizarea necorespunzatoare, modificarea, accesul neautorizat sau furtul de date.

 

Scop:

Raspunsul si gestionarea bazei continand datele persoanelor interesate de brandurile noastre.

 

Datele nu vor fi transferate unor terte parti, cu exceptia cazurilor in care exista o obligatie legala.

 

Cine proceseaza datele:

Solid Systems LLC – ca furnizor de hosting.

 

Drepturi:

Aveti dreptul sa eliminati datele personale din baza noastra de date, prin trimiterea unui e-mail.

Aveti dreptul sa intrebati despre drepturile dvs. prin trimiterea unui e-mail.

Aveti dreptul de a face o plangere, in cazul utilizarii abuzive a datelor dvs. personale.

 

Ne rezervam dreptul de a actualiza si de a modifica aceasta politica, in masura in care este considerat necesar sau adecvat. Vom actualiza ocazional aceasta declaratie de confidentialitate, pentru a reflecta eventuale schimbari in cadrul serviciilor noastre sau in feedback-ul clientilor. Va incurajam sa revizuiti periodic aceasta declaratie, pentru a fi informati despre modul in care Seroxy va protejeaza datele personale.