Vise cu cai: afla ce inseamna

Am modificat articolul ultima data pe: 22.07.24

 

Caii sunt animale gratioase, inteligente, considerate nobile datorita insusirilor lor speciale. Tinand cont de asta, ce inseamna cand visezi cai? E un semn bun, sau prevestitor de necazuri?

 

Ce inseamna cand visezi cal? – e o intrebare frecvent adresata de oameni care cunosc valoarea prevestitoare pe care o au unele dintre visele noastre, mai ales cele pe care ni le amintim a doua zi dimineata si care ne-au starnit anumite emotii. 

 

Ce inseamna cand visezi cai alergand?

Un vis cu cal alergand este prevestitor de bucurie si succes. Calul energic, sanatos, gonind la galop, emana bucurie si putere. In vis, prevesteste o petrecere, o sarbatoare care incununeaza un eveniment fericit din viata ta. 

Ce inseamna cand visezi cai de diferite culori?

Atunci cand iti apare un cal in vis este foarte important sa acorzi atentie tuturor detaliilor, culoarea animalului fiind foarte importanta

  • Cal alb

Daca visezi un cal alb se considera ca e un semn bun; principala semnificatie a sa este ca vei cunoaste o persoana influenta, cu impact puternic si benefic asupra ta. Cai albi sunt simbolul prietenilor apropiati, pe care te poti baza si cu care ai o relatie sufleteasca excelenta.  In cazul fetelor tinere, un cal alb in vis poate prevesti apropierea unei casatorii. 

  • Cal negru

Cand iti apare un cal negru in vis, ia in calcul posibilitatea ca o persoana de sex opus sa exercite asupra ta o fascinatie careia cu greu ii poti face fata. Din pacate, sentimentele nu iti sunt neaparat impartasite in aceasta situatie. Cai negri in vis pot fi si simbolul unor vesti care te iau prin surprindere; desi pot fi neplacute uneori, ele nu anunta nici un fel de nenorocire. 

  • Cal murg

Un cal murg pe care il calaresti poate fi prevestitorul unei perioade de succes in viitorul apropiat. Daca hranesti un cal roib, subconstientul tau este nemultumit de faptul ca prietenii tai se bazeaza cam mult pe ajutorul tau. 

Ce inseamna cand visezi cai alergand?

Atunci cand iti apar cai in vis, contextul si mai ales modul in care te simti este foarte important. De pilda, daca te afli pe un cal care fuge printr-o padure si ai o senzatie de presiune, mintea ta iti transmite ca ar fi bine sa o lasi mai moale si in viata reala, caci stresul incepe sa te copleseasca. 

Din contra, daca alergi in camp deschis, senzatia de libertate pe care o percepi arata ca ai reusit sa te eliberezi de unele constrangeri si ca esti stapan asupra vietii tale, in care vor aparea schimbari de bun augur, pe care ti le doresti. O varianta a acestui vis este un cal cu aripi care, de asemenea, prevesteste o calatorie in zone indepartate. 

 

Ce inseamna cand visezi cai in diferite ipostaze?

Se spune ca, daca visezi ca lovesti un cal cu biciul, ai sperante de marire a salariului; in cazul in care cazi de pe cal, probabil ca vei suferi unele pierderi financiare. 

Atunci cand in vis iti apar cai in grajd, e semn de bunastare si de liniste din punct de vedere financiar. In cazul in care calul fuge de tine, e posibil sa te astepte pierderi materiale

Daca iti apare un cal in casa, te astepti la o veste ciudata si foarte surprinzatoare. Daca e vorba despre un cal in dormitor, sau chiar un cal asezat intr-un pat matrimonial, vestea respectiva are legatura cu cei apropiati din familie sau cu cei mai intimi prieteni. 

Daca visezi un cal nechezand, e posibil sa alegi ca partener de viata o persoana orgolioasa. 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu