Visezi paduchi – afla ce inseamna

Am modificat articolul ultima data pe: 24.05.24

 

Se spune despre visele noastre ca oglindesc ganduri si temeri bine ascunse in subconstient. Alti oameni privesc visele ca pe niste porti deschise catre o alta lume, prin care suntem avertizati de lucruri care urmeaza sa ni se intample. Asadar, cum interpretezi un vis in care apar niste insecte atat de antipatice precum paduchii?

 

Ce inseamna cand visezi paduchi? Iata o intrebare pe care ai tot dreptul sa ti-o pui, atunci cand te trezesti dintr-un vis aproape infricosator. In continuare, cateva dintre cele mai populare interpretari.

 

Ce inseamna cand visezi paduchi – ce zic batranii

In popor, visele in care apar paduchi sunt considerate de bun augur, caci aceste insecte antipatice sunt asociate de intelepciunea populara cu imbogatirea. 

Totusi, ca intotdeauna cand este vorba despre vise si prevestiri, lucrurile pot fi interpretate mult mai nuantat in functie de context.

Daca paduchii sar pe tine si te ciupesc, e posibil ca aceste castiguri financiare deja mentionate sa trebuiasca impartite cu familia si, in loc de bucurie, sa starneasca certuri si disensiuni. Poate fi vorba, de pilda, despre o mostenire greu de impartit.

Ce inseamna cand visezi ca ai paduchi? Atunci cand iti apar paduchi in par in vis acestia pot simboliza grijile si stresul care iti fac viata grea. Nu este vorba neaparat despre necazuri mari, obstacole insurmontabile, neplaceri importante, ci despre tot felul de maruntisuri care nu te lasa sa te linistesti. 

Ce inseamna cand visezi ca ai purici?

Daca am lamurit ce inseamna cand visezi paduchi, iata care e semnificatia visurilor in care apar purici: acestia pot sugera un acces de furie, sau faptul ca esti manipulat, iar subconstientul tau se razvrateste impotriva situatiei. 

 

Puricii mici si agasanti pot fi pusi in legatura cu gandurile care te consuma, sau cu grijile care nu te lasa sa te linistesti. Puricii care iti umbla pe corp sunt felul subconstientului de a-ti transmite ca ai o relatie nociva cu cineva.

Dar nu toate visele cu purici au neaparat o semnificatie negativa. De pilda, daca omori puricii, probabil ca in viitorul apropiat vei avea parte de profit, sau de o reusita in ciuda dusmanilor. Daca o alta persoana are purici, e posibil sa se creeze o relatie sau niste sentimente intre voi. 

Ce inseamna cand visezi capuse?

Interpretarile pe care le ofera specialistii sunt mai nuantate decat cele din folclor; credinta populara este ferma in aceasta directie, mentionand ca aceste insecte sugatoare de sange prevestesc boala si saracie.

Capusele din vise pot avea semnificatia ca in viata reala exista cineva care te seaca de energie; problemele de sanatate pot fi de asemenea prevestite de prezenta capuselor. Capusele care merg pe corpul tau pot indica faptul ca suferi de o boala grava, despre care inca nu ai aflat. 

Capuse in pat matrimonial sugereaza faptul ca dusmanii sunt mai aproape decat crezi, in anturaj sau chiar in familia extinsa. 

Daca omori capusele pe care le gasesti pe tine, semnificatia este ca iti vei invinge dusmanii. Cand alungi capusele, lupta ta pentru linistea si binele familiei este incununata de succes. Este in firea unui om puternic  sa depaseasca obstacolele.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu